Accountants- en administratiekantoren

Samenwerken met accounts- en administratiekantoren

De lage prijs gecombineerd met de persoonlijke benadering en uiterst deskundige medewerkers maakt Devoted BV een uitstekende partij voor de outsourcing van de salarisadministratie van uw klanten. Devoted BV concurreert niet op het vlak van uw primaire dienstverlening. De juiste keuze vanuit ieder perspectief.

 

Voor administratie- en accountskantoren heeft Devoted BV speciale regelingen. Overname van grotere portefeuilles behoren ook tot de mogelijkheden, maar ook kleinere kantoren kunnen gebruik maken van onze dienstverlening en de speciale regelingen.

 

Wij werken graag samen met accountants- en administratie- kantoren en hanteren zeer aantrekkelijke prijzen voor de klanten die bij ons worden ondergebracht. We regelen een eigen account voor het accountants- of administratiekantoor waar je kunt inloggen op ieder gewenst moment. Je ontvangt een mail als de salarisadministratie is uitgevoerd en je kunt vervolgens de benodigde gegevens per klant inzien. Indien gewenst kunnen we in veel gevallen de journaalposten rechtstreeks doorsturen naar je boekhoudsoftware.

De voordelen

  • Een éénmalige aanbreng fee voor het accountants-/administratiekantoor voor iedere nieuwe klant.
  • AVG-proof, zowel het accountants-/administratiekantoor als de werkgever hebben een eigen inlog account waar men 24 uur per dag kan inloggen en beschikken over de gewenste gegevens, zonder dat persoonlijke gegevens per mail verstuurd hoeven te worden.
  • Werknemers beschikken over een eigen inlog account waar ze 24 uur per dag kunnen inloggen en beschikken over hun persoonlijke gegevens.
  • Rechtstreeks contact met de werkgevers waardoor het accountants-/administratiekantoor wordt ontzien.
  • Aantrekkelijke prijzen, geen opstartkosten, overstappen is ook gedurende het jaar mogelijk (wij zorgen ervoor dat een volledig jaar ter beschikking is). Vraag naar onze prijslijst.
  • Indien gewenst kunnen journaalposten rechtstreeks worden doorgestuurd naar de boekhoudsoftware.

Wenst u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?

Een greep uit onze klanten